Wie zijn wij?

Wij zijn mijn dochter Kayleigh en ik Ann.

Even in het kort ... in het jaar 2017 ben ik, Anngestart als freelance dierenoppas aan huis, maar door omstandigheden verliep de samenwerking niet altijd van een leien dakje en heb ik de samenwerking eind augustus 2019 stopgezet.

Ik heb dat met passie gedaan, het verzorgen van allerlei beestjes en vandaar 1 jaar later kon ik het niet laten om opnieuw te starten, maar nu voor onszelf met Annimal Service.

Ik, Kayleigh, ben verzot op dieren en ben dan ook in 2020 gestart aan mijn Bachelor in Agro-biotechnologie aan de Hogeschool Gent, en heb deze in juni 2023 behaald. Dit om meer te leren over alle dieren van zoogdieren tot reptielen, amfibieën en vogels. Dit geeft me een super basis voor alle beestjes die op mijn pad komen. 

Uiteindelijk heb ik de zaak op 1 april 2022 overgenomen van mijn mama, Ann, zij helpt wel nog achter de schermen om Annimal Service draaiende te houden. Nu dat ik afgestudeerd ben, ben ik dan ook van het statuut student zelfstandige overgegaan naar zelfstandige in hoofdberoep

Niet alleen doe ik Annimal Service, ik verrijk graag mijn skills en kennis omtrent de beestjes,  sinds oktober 2022 ben ik gestart als freelance hondentrimmer

Annimal Service is opgericht geweest in Zele waar mijn ouderlijk huis gelegen is, maar vanaf januari 2024 verhuist  Annimal Service naar Appels. Mijn vriend en ik starten namelijk samen met onze beestige bende ons eigen avontuur. 

Wij houden van een eerlijke en familiale aanpak, wij kunnen u dat garanderen omdat we een familiebedrijf zijn met steeds dezelfde personen die voor uw beestjes of voor uw huis zorgen.

Niet continue wisselende oppassers waar u en uw beestjes zich telkens moeten aan aanpassen.

Wij zijn altijd bereikbaar, wat voor ons toch ook belangrijk is, tenslotte passen we op uw dierbare beestjes en uw woning.