Annimal een spellingsfout of ...

Als je Annimal ziet zou je denken, 'oei, dat klopt toch niet er is een n te veel', en inderdaad er is een n te veel, maar geloof het of niet dat is de bedoeling. We wilden ons logo zo persoonlijk mogelijk maken en dat hebben we gedaan door mijn mama haar naam te gebruiken Ann, met dubbele n. Mijn ouders hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven en hebben me enorm hard gesteund door er altijd voor mij te zijn en het leek me dan ook leuk om hen beiden op een manier te vereren. Mijn mama door haar naam te gebruiken en mijn papa, door zijn designs te gebruiken. Dat leest u goed, zijn designs. Alles van reclame dat u ziet van Annimal Service is door mijn papa, Eddy, gemaakt (ben wel een beetje trots op hen 🤭). 

In het midden van ons logo ziet u Dingo, Wolf en Whiskey, drie van mijn beestjes, onze mascottes. Oorspronkelijk moest Tikila er ook nog bij, maar door zijn vachtkleur was dat spijtig genoeg niet mogelijk. Ondertussen is onze beestige bende ook uitgebreid met Ourson, de Maine Coon en Loki mijn vriend zijn kat. 

Het logo representeert hen allemaal, ook al staan ze er niet op. Onze beestjes zijn ons leven, een deel van de familie en dat wilden we op die manier aantonen, door onze eigen beestjes te verwerken in ons ontwerp. 

Dingo - Tikila - Wolf - Whiskey

Ourson

Loki

'Focus on your pets' is simpel uit te leggen, uw beestje is onze prioriteit en onze focus. We zullen er alles aan doen om hen te verzorgen alsof het ons eigen beestje is, en daarom is dat ook ons 'motto' geworden.